Dramă fără margini în Italia. O femeie a murit la scurt timp după ce a mâncat sushi. Moartea subită a acesteia i-a făcut pe membrii familiei sale să ia o decizie neașteptată. Iată depre ce este vorba.
Moartea Rossellei Di Fuorti este învăluită în mister. Femeia, în vârstă de 40 de ani, a luat prânzul la un restaurant japonez din Napoli, cu ocazia zilei sale de naștere. După aproximativ o oră a început să acuze stări de rău, să vomite și la scurt timp a intrat în stop cardiac.
În urma celor întâmplate, familia femeii a depus plângere la poliție, iar acum o anchetă este în desfășurare și s-a dispus efectuarea unei autopsii. Totodată, autoritățile sanitare au mers în control la restaurantul japonez, acolo unde au prelevat probe din alimente, urmând să fie analizate minuțios.
Acesta nu este singurul caz suspect din Italia. În urmă cu un an, un adolescent de 15 ani a murit la o săptămână după ce a mâncat sushi într-un restaurant din Italia. Imediat după ce a luat cina, băiatul a început să acuze stări de rău, febră, vărsături și diaree, simptome specifice pentru toxiinfecțiile alimentare. Potrivit apropiaților, acesta era perfect sănătos. La vreme a respectivă medicul i-a prescris un antipiretic pentru febră și fermenti lactici pentru tulburări intestinale, apoi un antibiotic.
La o săptămână distanță, starea de sănătate a tânărului s-a agravat din nou, iar coprul lui a suferit o deteriorare bruscă. Nu a durat mult până acesta a fost găsit fără viață, chiar de părinții lui.